La Setmana, resum informatiu dels últims dies

En La Setmana hem comptat l’actualitat dels últims dies a Elx, Santa Pola i Crevillent: dades del coronavirus, noves Ajudes Parèntesis, un cas de maltractament, més reaccions a l’arxivament de la denúncia presentada pel PP per presumpte fraccionament de contractes a l’Ajuntament d’Elx, les entrevistes que ja ha sol·licitat l’alcalde amb alguns dels nous ministres, els dies no lectius per al curs 2021-2022 i les activitats de les no festes: Misteri i concerts en Hort de Baix, Rotonda i Universitat Miguel Hernández.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s